2012. november 16., péntek

A Nagy Átalakulás

Tehát szétvágtam. Nem mondom, hogy nem volt érdekes érzés belevágni... eszembe jutott, mikor mondják a lányok,  hogy nincs szívem egy szép anyagba belevágni. Hát nekem volt szívem, meg jó erős ollóm is. Mit mondjak, sose lesz kedvenc szórakozásom a táskák gyártása, finoman fogalmazva feszegeti a kényelmi zónámat. Lehet, hogy valahol meg kéne tanulni, nem így a magam feje után. Szerencsére túl cifra ahhoz a táskák palástja, hogy díszítést rakjak rá - mivel nem is volt itthon semmim - így nagyon egyszerűek lettek. 
Először egy válltáska készült. 



Ne izgulj szatyorka, mindjárt jön a váltás-ka.


Az oldalakat frissen gyártottam, nem a quiltből szabtam. Tetszett nekem ez az egyszerű tűzés. Azoknak ajánlom,akinek nincs tűzőtalpa, sima talp, csak forgattam az anyagot alatta.



Lett még egy neszi és tok a fényképezőgépnek.

itt együtt az egész
És még mindig maradt ennyi felvágni  való. Szerintem jobban mutat táskának, mint falon. Kérek véleményeket. Bár visszavarrni nem fogom, sőt újra felvágni se.

10 megjegyzés:

Trudi írta...

Ha nem tetszett, mint falikép, akkor jól tetted, hogy "újrahasznosítottad"! Igazán mutatós darabok születtek. A maradékból esetleg szemüvegtok, pénztárca, vagy egy másik neszi, kulcstartó?

a Matula ikrek írta...

Igazán mutatós táskák sikeredtek, érdemes volt belevágni (bár nekünk előtte is tetszett)! :o)

Czkriszta írta...

Én is kedveltem képként, de táskaként sokkal ütősebb lett!

dixike12 írta...


Jól tetted, hogy szétvágtad, ez a legjobb hasznositás, ha valami nem tetszik. Én is jártam már igy nem tetszett táska lett, és aki látja dicséri, tehát megéri az ujrahasznositás.

dixike12 írta...


Jól tetted, hogy szétvágtad, ez a legjobb hasznositás, ha valami nem tetszik. Én is jártam már igy nem tetszett táska lett, és aki látja dicséri, tehát megéri az ujrahasznositás.

Juhizs írta...

Nekem is tetszett előtte is, de megértem az indoklásodat,
nagyon jó kis szett lett belőle :)

KicsiKató írta...

Szerintem telitalálat táska('k)ként!:)

Marcsi írta...

Ez az átváltozás nagyon tetszik!

Laurendilla írta...

Márta néni!
Az biztos, hogy én nem mertem volna belevágni (mármint az elejének sem, nemhogy a kész cuccnak) DE nagyon jól döntöttél, így átlényegülve még inkább kijönnek a minták és színek, igazi bomba szett lett :)

Kinga Izabella írta...

Szerintem faliképként is szép volt, de táskaként igazi blikkfang!Az pedig külön jó, hogy egész szett készülhet belöle:-) A tüzés is nagyon tetszik!