2012. március 8., csütörtök

Majdnem 65 éves mobiltartó

A napokban láttam egy nagyon kedves mobiltartót, az illető a kisfia picike zoknijában hordta a mobilját. Nagyon tetszett nekem, és eszembe jutott, hogy az én anyukám is megőrizte az én első pici zoknimat.  Kicsit megsárgult, megszürkült, mivel még soha kimosva nem volt a sok év alatt, így lehet, hogy nem is minden nap, csak ünnepnapokon fogom ebben tartani a mobilomat.

5 megjegyzés:

Polyák Ildikó írta...

Ez nagyon aranyos:)

Nádasdi Szabó Zoltán írta...

Igen, én is azt mondom: nagyon aranyos!
Az enyém már több, mint 65 lenne, ha még meglenne :-)

a Matula ikrek írta...

ÓÓÓÓÓ :o)

Nádasdi Szabó Zoltán írta...

Kedves Márta néni - reklám valóban kevés a templom körül, de ennek sok oka van. Ebben az értelemben sajnálatos, hogy Lébény a határhoz közel, de a fő turista útvonalaktól nagyon messze esik. Zsámbék óriási előnye a jó földrajzi elhelyezkedése. Közel van Budapest, Székesfehérvár, a Bakony, Pilis, a Balaton, ahonnan könnyen és hamar ki tudnak látogatni a más célból érkezett turisták is. Lébény pedig a templomlátogatáson kívül más látványt nyújtani nem tud. Ne felejtsük el a háború utáni évek határzár intézkedéseit sem, ami mind a térség látogatottsága ellen hatott.

Elnézést kérek, amiért itt válaszolok a Lébényi posztomhoz írt bejegyzésedre. A saját blogom nem adja ki a profilomat, anélkül pedig elveszik a beírt szövegem :-(

Márta néni azéris írta...

Nem baj, itt is értem. Azért is jó, hogy így "reklámozod" ezt a gyönyörű büszkeségünket.