2012. február 6., hétfő

Fábián Juli

http://www.youtube.com/watch?v=asqHySHWIF0&feature=related

Sajna nem tudok videót feltenni, de hátha így is érdemesnek tartja valaki meghallgatni. A Dal műsorban szíven ütött ennek a nőnek a hangja, azóta erre kelek, erre fekszek. Add uram, hogy kiszavazzák Bakuba!!!! De ha nem, nekem már akkor is  megérte, mert meghallgathattam.

6 megjegyzés:

lomaquilt írta...

Egyetértek Veled!

Névtelen írta...

Én is egyetértek, szenzációs hangja van. Én ugyan nem nézek tévét, de a másik szobában hallottam a dalt és a hangját, átmentem megnézni, tényleg fantasztikus. És az egész dal nagyon modern, vidám, egészen újszerű! Kívánok nekik sok sikert!

ingyom bingyom írta...

Márta Néni!
Ezért nagyon szeretlek!
Azért is remélem, hogy az ilyen kiválóság is eljuthat a tetszés világába!
Puszi!

Márta néni azéris írta...

Hát nem jött össze. A győztes dalt ezerszer is meghallgathatom, nem bújik a bőröm alá, mint Juli elsőre. Lehet, hogy az én bőrömmel van a baj, és az ilyen juliáteresztő?

BORI írta...

Én is drukkoltam, hogy Juli győzzön. Szenzációs a hangja, az egész jó volt, úgy ahogy volt. Az első szám olyan "amerikai"..... olvastam, hogy Király apuka nagyon morcos volt, hogy a magyar nézők nem értékelték csemetéit.

ancsapancsa írta...

Márta néni! Időnként ellátogatok hozzád, és mindíg szívesen olvasom az írásaidat. Engedd meg, hogy segítsek video beágyazásában!
A youtube-on a video alatt találsz egy gombot - többet is, de az egyikre az van írva, hogy megosztás - arra rákattintasz, kiad egy linket, a link mellett egy másik gomb: beágyazás. Kiad egy új ablakot, benne egy hosszú linkkel, ami ki is van jelölve, csak annyi a dolgod, hogy rákattintasz a Ctrl és a C billentyűre, majd a bejegyzésedbe bemásolod a Ctrl és V billentyű kombinációval.

Ne haragudj, ha túl szájbarágós voltam.

Üdvözlettel
Ancsa